Hur uppdaterar jag mitt abonnemang?

Har redan en Coala men inget abonnemang längre. Hur uppdaterar jag mitt abonnemang?

Kommentarer

• Hej Lars,

Tack för din fråga!

För att förlänga ditt abonnemang loggar du in på Mina sidor.
    Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som i Coala-appen, det går även bra att välja BankID.

Under "Uppdatera ditt abonnemang" väljer du det alternativ som passar dig bäst. Pris visas automtiskt efter att du fyllt i fälten.

Återkom om du har någon fråga eller fundering!

Hälsningar,
    Anna
    Anna Customer care and support