Coala Atlas

I samband med att du aktiverar Coala App kommer du att erhålla information om molntjänsten Coala Atlas. Du kommer att erbjudas möjligheten att låta dina
personuppgifter och/eller den hjärtdata som Hjärtmonitorn Coala registrerar överföras till Coala Atlas.

Detta är helt frivilligt, och du kan välja att föra över både anonyma uppgifter
eller personuppgifter. Du godkänner att dina hjärtdata skickas vidare till Coala Atlas
genom inställningarna i Coala App.

Du har alltid möjlighet att själv gå in och ändra i inställningarna för Coala App så att
överföring av framtida personuppgifter inte ska ske till Coala Atlas