Jag är i riskgrupp, hur kan en Coala hjälpa mig?

Hej, jag är orolig för mitt hjärta men då jag är i riskgrupp har jag avråtts från att gå till min vårdcentral, hur kan en Coala hjälpa mig?
Maryam Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Maryam!

Vi har som exempel en tjänst som heter Hjärtflimmerkollen.

Med Hjärtflimmerkollen ges du möjligheten att mäta hjärtat med en Coala Heart Monitor under två veckor i vardagslivet, helt utan fysiska träffar! Coala Heart Monitor kan hjälpa dig att hitta tidiga tecken på hjärtsjukdomar och kan detektera upp till nio olika arytmier. Efter 14 dagars EKG-mätningar gör Cityhearts kardiologer en samlad klinisk bedömning av alla dina mätningar och återkopplar till dig digitalt. För att läsa mer om Hjärtflimmerkollen Klickar du här

Vi har även en Basic-tjänst som du kan köpa via vår webbshop. Med Basic-abonnemanget får du som användare tillgång till:

• Obegränsat antal hjärtmätningar av EKG, hjärtljud och puls
    • Automatisk analys av dina EKG-mätningar
    • Säker och obegränsad datalagring av dina hjärtdata under ett år
    • Möjlighet att bidra till forskningen genom att delta i Coala Atlas.

Det finns ett tillägg till Basic-abonnemanget som kallas Premium. Med Premium-abonnemanget får du som användare förutom det som ingår i Basic-abonnemanget tillgång till:

• Hjärtupplysningen™, en specialiserad vårdgivare som ger dig sjukvårdsrådgivning via telefon.
    Hjärtupplysningen är en vårdgivare som är uppkopplad mot din Coala och ger rådgivning utifrån ditt hälsotillstånd och dina EKG-mätningar och svarar på ditt samtal inom bara ett par minuter. Tillgängliga via telefon enligt Coala Lifes användarvillkor, och i avtalet ingår 12 telefonrådgivningar per 12 månader.

Du är välkommen att läsa mer om våra abonnemang på vår hemsida för att se om det är något som kan passa just dig. För att komma till hemsidan Klickar du här

Hoppas att du hittat något som passar just dig och din hälsa!
    Vänligen,

Anna
    Coala Life