Till senaste kommentaren

Hur lång väntetid på svar från kardiolog har ni i Corona tider?

Hej!
Jag upplever att väntetiderna för att få komma till en vårdcentral och ta sitt EKG är väldigt långa i dessa tider.
Hur lång väntetid har ni innan man kan få svar från läkare?

Mvh,
James

Kommentarer

 • Hej James!

  När du beställer en Coala Heart Monitor tar det 2-3 arbetsdagar innan du får hem produkten. Vi rekommenderar att du påbörjar dina mätningar så snart du har fått hem Coalan. Med vår tjänst Hjärtflimmerkollen får du svar på dina mätningar av en kardiolog på Cityheart redan efter två veckor, svaret är digitalt och visas i din Coala-app.

  Bedömer kardiologen att du bör komma in till mottagningen för vidareutredning är väntetiden relativt kort. Observera att under sommarmånaderna kan det dröja ett par veckor längre innan man får tid.
  För att läsa mer om Hjärtflimmerkollen Klickar du här

  Hoppas det besvarade din fråga.
  Ha en fortsatt fin dag!

  Hälsningar,

  Anna
  Coala Life
  Anna Customer care and support
 • Vid hjärtflimmerattack hänvisar ni till akutsjukvård? Det gör 1177 också lika bra.  Trodde man skulle lunna komma till en hjärtmottagning med kardiolog och få samtala om de frekventa besvären. Vad betalar jag för?
 • Hej Gudrun,

  Hjärtflimmerkollen är en arytmiutredning på distans och det är den du betalar för. Utredningen utförs av erfaren kardiolog. Du lånar hem en hjärtmonitor som du efter avslutad utredning har möjlighet att köpa ut. Utredningen pågår under 14 dagar och därefter erhålls snabb digital återkoppling från kardiolog.

  Återkopplingen kan ligga till grund för vidare utredning hos din vårdcentral. Beroende på var i vårt avlånga land du är bosatt finns olika vägar för att träffa samma kardiolog som den som granskat dina mätningar med Coala. 
  Läs mer här Hjärtflimmerkollen 

  Hjärtligt välkommen att återkomma om du har några fler frågor eller funderingar!


  Anna Customer care and support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.