Kan man dela mätningar med vårdgivare?

"Alla dina EKG-mätningar sparas digitalt och kan enkelt delas t ex med din läkare."

Min läkare har tyvärr inte hört talas om Coala. Hur ska jag visa resultaten om Coala är okänt för dem?

Kommentarer

• Hej Maria,

Tack för ditt meddelande!

Coala Heart Monitor är en relativt ny typ av tjänst på marknaden som möjliggör att alla kan följa och analysera sitt hjärta. Denna typ av tjänst har inte tidigare funnits på svenska marknaden för privatpersoner vilket kan vara en trolig anledning till att alla ännu inte vet vilka vi är eller vad Coalan är till för. Vi hoppas såklart att dina vårdgivare är nyfikna på Coala, vi berättar gärna mer om oss om de är intresserade!

Coalan är användbar såväl utan vårdens inkoppling som med den. Många av våra Coala-användare använder Coalan som en trygghet i vardagen och för att själva lära känna sitt hjärta. Andra har låtit sin vårdgivare få tillgång till deras mätningar för att kunna följa dem på distans. Enklast är att visa Coalans resultat direkt i appen när du besöker din vårdgivare. Det gör du genom att ladda ner berörda mätningar som ett detaljerat EKG i PDF-form, instruktioner hittar du här.

Användare upplever att när de visar den detaljerade PDF:en för sin vårdgivare får de förståelse för Coalan och dess funktion.

Vi har även en Premium-tjänst där du som användare får 12 samtal till Hjärtupplysningen som kan svara på frågor om enskilda mätningar och dylikt.

Det finns alltså flera sätt att ha nytta av Coalan, vi hoppas du kan hitta ett sätt som passar dig och din vardag!

Återkom om du har några fler frågor eller funderingar!
    Evelina
    Evelina Kundservice