Hur delar jag data med min vårdgivare?

För att kunna dela data med din vårdgivare behöver du själv ta kontakt med vårdgivaren. Därefter kan du enkelt visa upp berörda EKG:n genom att ladda ner dem i PDF-format direkt i Coala-appen. Du kan välja om du vill visa upp mätningarna direkt i telefonen eller genom att exempelvis skriva ut dem.

För att ladda ner dina mätningar i PDF-format, klickar du på den lilla dokumentsymbolen uppe i högra hörnet, se bild nedan:

Här ser du ett exempel på hur ett EKG i PDF-format visas: