Hur delar jag data med min vårdgivare?

För att kunna dela data med din vårdgivare behöver du själv ta kontakt med vårdgivaren. Därefter kan du enkelt visa upp berörda EKG:n genom att ladda ner dem i PDF-format direkt i Coala-appen. Du kan välja om du vill visa upp mätningarna direkt i telefonen eller genom att exempelvis skriva ut dem.

För att ladda ner dina mätningar i PDF-format, klickar du på den lilla dokumentsymbolen uppe i högra hörnet, se bild nedan:

Här ser du ett exempel på hur ett EKG i PDF-format visas:

(Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Maria,

Tack för ditt meddelande!

Coala Heart Monitor är en relativt ny typ av tjänst på marknaden som möjliggör att alla kan följa och analysera sitt hjärta. Denna typ av tjänst har inte tidigare funnits på svenska marknaden för privatpersoner vilket kan vara en trolig anledning till att alla ännu inte vet vilka vi är eller vad Coalan är till för. Vi hoppas såklart att dina vårdgivare är nyfikna på Coala, vi berättar gärna mer om oss om de är intresserade!

Coalan är användbar såväl utan vårdens inkoppling som med den. Många av våra Coala-användare använder Coalan som en trygghet i vardagen och för att själva lära känna sitt hjärta. För att visa Coalans resultat direkt i appen när du besöker din vårdgivare kan du ladda ner berörda mätningar som ett detaljerat EKG i PDF-form, instruktioner hittar du här.

Användare upplever att när de visar den detaljerade PDF:en för sin vårdgivare får de förståelse för Coalan och dess funktion.

Vi har även en Premium-tjänst där du som användare får 12 samtal till Hjärtupplysningen som kan svara på frågor om enskilda mätningar och dylikt.

Det finns alltså flera sätt att ha nytta av Coalan, vi hoppas du kan hitta ett sätt som passar dig och din vardag!

Återkom om du har några fler frågor eller funderingar!