Vad kostar ett abonnemang?

Har apparaten
Vad kostar ett abonnemang utan apparat?

Kommentarer

• Hej Robert,

Tack för din fråga!

Ett 12 månaders Basic-abonnemang kostar 1188 kr. Du kan även välja abonnemang utan bindningstid för 129 kr/månaden. För att förlänga ditt abonnemang behöver du logga in på Mina Sidor . Du kan logga in med både lösenord och BankID.
    Där kan du även ta del av de olika abonnemangen som finns, kika under "Uppdatera ditt abonnemang".

Hälsningar,
    Anna
    Anna
  • Kan jag ge min Coala till en vän och denne abonnera och använda min coala .
    För att slippa köpa apparaten
    Vänligen
    Robert Senf
    Robert Senf
  • Hej Robert,

Det går alldeles utmärkt att överlåta din Coala till en vän. Din vän behöver sedan kontakta oss på supporten på support@coalalife.com för att vi ska kunna skapa ett konto till honom eller henne.
    Skillnaden från det jag tidigare skrev när man överlåter Coalan är att din vän tyvärr inte kommer ha möjligheten att välja 129 kr/månad som alternativ, utan vi kommer behöva utfärda en manuell faktura på 1188 kr, fakturan går inte att delbetala. Utöver det finns det ingenting som hindrar att du överlåter din Coala.

Allt gott,