Hur ansluter jag Coalan till min telefon?

• Börja med att ladda din Coala, det tar ca 2 timmar tills Coalan är fulladdad.
  •  För att ladda Coalan placera enheten i laddstationen (som behöver vara ansluten till ett eluttag) blått blinkande ljus indikerar att Coalan laddar.
  • Coalan kommer att lysa stadigt blått när den är fulladdad.
  • Se nedan hur du tar ut Coalan ur laddningsstationen:
  • Ladda ned Coala-appen från antingen App Store
    eller Google Play beroende på vad som gäller för din smartphone.
    Sök efter “Coala Life” i sökfältet och följ de anvisningar som gäller för din
    mobiltelefon för att installera Coala-appen.
  • Logga in i appen genom att använda de inloggningsuppgifter du valde när du skapade  ditt Coala-konto.
  • Gå till inställningar på din smartphone och se till att din Bluetooth är aktiverat.
  • Starta Coalan genom en snabb tryckning på startknappen, din Coala ska nu blinka grönt i snabb följd.
  • Tryck på knappen “Anslut Coala” i Coala-appen och följ anvisningarna.
Vid frågor eller funderingar kontakta support@coalalife.com