För att förnya ditt abonnemang loggar du enkelt in på Mina sidor på Coalas hemsida, välj Basic eller Premium och registrera därefter ditt kort.

För att komma till Mina sidor, klicka här.

Om du vill läsa mer om abonnemangen, klicka här.

Coala Life Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Mitt abonnemang tog slut för 5 dagar sedan o nu kommer jag inte in på Min sida för att förlänga. Jag ser att basic ska kosta 99kr/mån - stämmer det?
    Ingrid Lundgren
  • Hej Ingrid!

Basic-abonnemanget kostar 129 kr i månaden att förlänga. Det är utan bindningstid och du har rätt att säga upp det när du vill.

Hur ser det ut när du försöker att komma in på Mina sidor?

Vänligen,
    Anna
    Support
    Anna
  • Att jag inte abonnerar längre.
    Ingrid Lundgren
  • Jag ber om ursäkt att det inte fungerar som det ska, men vi gör ett försök till..
    Ett tips är att du inte gå via Coala-appen i telefonen utan via din dator/ webbläsare.

För att komma till Mina sidor, klicka Här

Tack för ditt tålamod Ingrid och hör av dig igen om det inte fungerar!
    Vänligen,

Anna Coala Life

Anna
  • Jag kommer in, men sidan där jag ska uppdatera är grå- ej klickbar . Nu har dessutom bredbandet lagt av!
    Ingrid

Ingrid Lundgren
  • Hallå Ingrid!

Jag skrev till dig igår att förlängning av Basic-abonnemang kostar 99 kr månaden, jag ber om ursäkt för detta då jag fick förklarat för mig att Basic-abonnemanget kostar 129 kr i månaden att förlänga.
    Det är utan bindningstid och du har rätt att säga upp det när du vill.

Hur går det med ditt bredband idag?

Vänligen,
    Anna
    Support