Hur förnyar jag mitt abonnemang?

Ett Coala-abonnemang löper med en bindningstid på tolv månader. Du har rätt att säga upp ditt Coala-abonnemang utan angivande av skäl till upphörande vid utgången av bindningstiden. Coala-abonnemanget slutar då att gälla när de tolv månaderna löpt ut.

Efter tolv månader börjar abonnemanget löpa i perioder om tre månader till det då gällande ordinarie priset för aktuellt Coala-abonnemang. Abonnemanget förnyas automatiskt var tredje månad, och för att inte bli bunden av nästkommande tremånadersperiod måste en uppsägning ske minst tre veckor före innevarande tremånadersperiodens utgång.

Coala Life Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hejsan.
    Mitt Basic abonnemang går ut sista november. Jag har läst men hittar inte vad det kostar att förlänga abonnemanget och vad som ingår i ett sånt abonnemang

Hälsning Monica
    Monica
  • Hej Monica,

Ett Basic-abonnemang kostar 99 kr/mån.
    Du kan välja att betala per månad eller för ett helt år direkt.

Du kan läsa mer om vad som ingår i de olika abonnemangen i inlägget här.
    Du kan läsa mer om hur du förlänger ditt abonnemang i inlägget här.

Önskar dig en fortsatt trevlig dag!
    Lovisa Kundservice
  • Har en Coala, vill abonnera basic 3 mån, hur göra?
    Lars Gyllström
  • Hej Lars,

För att förlänga ditt abonnemang loggar du in på Mina sidor via hemsidan. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som i Coala-appen. Under alternativet "Uppdatera ditt abonnemang" väljer du det alternativ som passar dig bäst. Där ser du även vilka priser som gäller om du väljer månadsbetalning eller direktbetalning för de olika abonnemangstyperna.

Återkom om det uppstår några frågor eller funderingar, annars önskar jag dig en fortsatt fin dag!

Evelina
    Evelina Kundservice