För att förnya ditt abonnemang loggar du in på Mina Sidor

Du kan enkelt logga in med BankID alternativt dina användaruppgifter som du använder för att logga in med på din Coala-app.

Skrolla ner till "Uppdatera ditt abonnemang", därefter väljer du vilket typ av abonnemang du önskar samt vilken tjänst.

Priset för abonnemanget visas när man väljer bland de olika alternativen i rullgardinen samt att man kan välja mellan ett bundet avtal eller ett löpande avtal utan bindningstid.

Kommer du inte ihåg ditt lösenord?
Gå till Mina Sidor  och klicka på "Glömt lösenord"

Coala Life (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hejsan.
    Mitt Basic abonnemang går ut sista november. Jag har läst men hittar inte vad det kostar att förlänga abonnemanget och vad som ingår i ett sånt abonnemang

Hälsning Monica
  • Hej Monica,

Du kan välja att betala per månad eller för ett helt år direkt.

Du kan läsa mer om vad som ingår i de olika abonnemangen i inlägget här.
    Du kan läsa mer om hur du förlänger ditt abonnemang i inlägget här.

Önskar dig en fortsatt trevlig dag!
    Lovisa Kundservice
  • Har en Coala, jag vill abonnera Basic 3 mån, hur ska jag göra?
    Lars Gyllström
  • Hej Lars,

För att förlänga ditt abonnemang loggar du in på Mina sidor via hemsidan. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som i Coala-appen. Under alternativet "Uppdatera ditt abonnemang" väljer du det alternativ som passar dig bäst. Där ser du även vilka priser som gäller om du väljer månadsbetalning eller direktbetalning för de olika abonnemangstyperna.

Återkom om det uppstår några frågor eller funderingar, annars önskar jag dig en fortsatt fin dag!

Evelina
    Evelina Kundservice