För att förnya ditt abonnemang loggar du in på Mina Sidor  (länk).

Du kan enkelt logga in med BankID alternativt dina användaruppgifter som du använder för att logga in med på din Coala-app.

Skrolla ner till "Uppdatera ditt abonnemang", därefter väljer du vilket typ av abonnemang du önskar samt vilken tjänst.

Priset för abonnemanget visas när båda fälten är ifyllda. Du kan välja mellan ett bundet avtal eller ett löpande avtal utan bindningstid.

Kommer du inte ihåg ditt lösenord?
Gå till Mina Sidor  och klicka på "Glömt lösenord" för att återställa det. och klicka på "Glömt lösenord" för att återställa det.