Hur går jag över till Klarna?

Har du ett månads abonnemang och betalar med faktura eller kreditkort behöver du följa dessa 4 steg för att föra över dina betalningar till Klarna:

1. Logga in på Mina Sidor direkt via appen eller på Coala Lifes hemsida. På Mina Sidor kan du välja att logga in med lösenord eller BankID.

2. Klicka på "Uppdatera ditt abonnemang", välj de alternativ som passar dig bäst och klicka på "Betala".

3. Fyll i dina uppgifter och klicka på "Fortsätt".

4. Slutför ditt köp genom att välja vilket betalningssätt som passar dig bäst. Klicka sedan på "Slutför köp".