Finns du i det gamla betalsystemet Dibs/Mondido och vill förlänga ditt abonnemang?

Sedan en tid tillbaka har Coala Life implementerat Klarna som kassalösning. Det betyder att samtliga av våra gamla betalsystem kommer att stängas ner. Den främsta anledningen till att vi byter till Klarna är att vi ser en fördel med Klarnas betalmetod sett till säkra transaktioner.
Klarna erbjuder dessutom en bättre flexibilitet än de lösningar som vi haft tidigare samt fler betalmetoder för dig som köpare.

Tillhör du ett av våra gamla betalsystem Dibs eller Mondido och vill förlänga ditt abonnemang eller uppdatera dina betaluppgifter?

Följ guiden nedan:

1. Logga in på Mina Sidor (länk). Du välja att logga in med lösenord eller BankID.

2. Klicka på "Uppdatera ditt abonnemang", välj det alternativ som passar dig bäst. Klicka i den lilla rutan för samtycke och vidare på "Betala".

3. Fyll i dina uppgifter och klicka på "Fortsätt".

4. Välj vilket betalningssätt som passar dig bäst. Klicka sedan på "Slutför köp".