Var kan jag köpa Coala Heart Monitor?

Coala kan köpas från vår egna webshop Coalas webshopp (länk)
eller någon av våra återförsäljare:

Lloyds apotek (länk)
Apotek Hjärtat (länk)
Medistore (länk)
MEDS Apotek (länk)

Coalan levereras med en laddningsstation och olika accessoarer, anpassade för att snabbt och enkelt kunna göra en screening av hjärtat var och när du vill.

Coalans abonnemang aktiveras i samband med att du skapar ditt konto. Instruktioner hur du skapar ditt konto får du med din orderbekräftelse som skickas till din e-post efter utfört köp. Du kommer då att få tillgång till obegränsade möjligheter av screening, analys och säker lagring av dina data.

Läs mer om de olika abonnemangsnivåerna vi erbjuder i detta inlägg: Vilka abonnemang finns?

Hjärtligt välkommen att kontakta vår support vid fler frågor eller funderingar,
support@coalalife.com
(Uppdaterad )