Hur säkerställer ni att användaruppgifter inte hamnar i fel händer?

Coala Life värnar om din personliga integritet och strävar alltid efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Vår integritetspolicy följer därför alla gällande lagar och regler för personuppgifter. Vi kommer enbart att behandla de personuppgifter du lämnar till oss i syfte att på ett bättre sätt administrera och tillhandahålla våra tjänster samt fullfölja våra åtaganden gentemot dig som användare.

Du har själv full kontroll över om du vill dela dina personuppgifter med din läkare eller med forskare genom Coala Atlas. Sådan delning sker alltså enbart med ditt autentiserade samtycke. De forskare som du kan välja att dela dina personuppgifter med följer vidare samtliga lagar och etiska riktlinjer som gäller för forskningsprocessen. Läs mer om Coala Atlas i detta inlägg: ​Bidra till hjärtforskning!​​​

Eftersom din personliga integritet är så viktig för oss har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter. Vill du ha ytterligare information om dessa åtgärder eller mer information om vårt kontinuerliga arbete för att säkerställa att din integritet skyddas på bästa sätt, är du välkommen att läsa vidare i vår i integritetspolicy som du hittar nedan eller att kontakta oss på info@coalalife.com

För mer information, se våra användarvillkor.