Hur kopplar jag Coalan till min telefon?

Följ dessa steg för att ansluta din Coala till Coala-appen på
din mobiltelefon.

1. Se till att din bluetooth inte är ansluten till en annan enhet när du gör mätningar med Coala Hjärtmonitor.
  2. Se till att bluetooth är aktiverat på din mobiltelefon. Du hittar det under fliken Inställningar på din mobiltelefon.
  3. Sätt på Coalan genom en snabb tryckning på startknappen. Din Coala ska nu blinka grönt i snabb följd.
  4. Tryck på knappen “Anslut Coala” i Coala-appen och följ anvisningarna.
  5. Tryck på “Min Coala är påslagen” och tryck sedan på “Visa listan över enheter” och välj din Coalas serienummer i listan.
För mer instruktioner och tips, ladda ner användarmanualen!