Jag har bytt mobiltelefon - hur gör jag nu?

Se först till att koppla bort Coalan från din gamla telefon, det gör du genom att gå in i Inställningar > Bluetooth på din telefon.

• Se till att Bluetooth är aktiverat på din nya telefon
  • Logga in i Coala-appen med samma användaruppgifter som tidigare
  • Kontrollera att din Coala är startad, den blinkar då grönt
  • Klicka på "Anslut" i Coala-appen
  • Följ sedan anvisningarna, vill telefonen att du ska nollställa din Coala - är det viktigt att du gör det.
Nollställa Coala:
  • Placera Coalan i laddstationen med strömkabeln i ett vägguttag.
  • Håll ner på/av knappen i 8 sekunder. (Viktigt att koppla laddstationen till ett vägguttag, annars genomförs ej nollställningen.)
  • Ta ur Coalan ur laddstationen
  • Coalan ska nu blinka snabbt grönt och är därmed i parnings läge
Följ sedan instruktionerna om hur du åter ansluter Coalan.

Anna (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll