Jag har fått en Coala hjärtmonitor, hur gör jag?

Har du inte köpt din Coala Heart Monitor själv behöver du teckna ett personligt abonnemang för att använda Coala. Dessa kan du teckna i vår ​webshop​​​.

Om du fått en Coala Heart Monitor med abonnemang är det bara att ladda ned Coala App från AppStore eller Google Play, logga in i Coala App och komma igång. För att logga in i appen måste du ha det användarnamn och lösenord som gavs till dig i samband med att Coala köptes.