Jag har köpt en Coala - hur skapar jag mitt konto?

Efter genomförd betalning behöver du skapa ett användarkonto för att få tillgång till Coalas tjänster samt för att kunna logga in i Coala-appen och på Mina Sidor

Information om hur du skapar ett användarkonto får du i orderbekräftelsen som skickas till din mailadress efter genomförd betalning. Tips! Kolla gärna skräppost om du inte mottagit något mail.

Hittar du inte din orderbekräftelse? Kontakta oss på info@coalalife.com så hjälper vi till 🌸