Hur aktiverar jag mitt konto?

Efter utfört köp av Coala Heart Monitor får du en orderbekräftelse till din angivna e-postadress. På orderbekräftelsen hittar du instruktioner hur du aktiverar ditt konto.

Såhär aktiverar du ditt Coala-konto:

1. Klicka på länken --> www.coalalife.com/aktivera för att påbörja aktiveringen
  2. Fyll i din aktiveringskod. Aktiveringskoden är ditt ordernummer om du köpt Coalan via vår webshop, annars använder du Coalans serienummer som aktiveringskod.
  3. Fyll i dina uppgifter. En bekräftelse på din aktivering skickas till din e-post.
  4. Nu kan du logga in i Coala-appen! Ladda ner appen från App Store eller Google Play. Använd dina sparade uppgifter för att logga in.

Tips! Kolla gärna skräppost om du inte hittar orderbekräftelsen i inkorgen eller kontakta oss på info@coalalife.com så hjälper vi till 🌸

Anna Customer care and support Rapportera olämpligt innehåll