Kan Coalan mäta blodtryck?

Nej, Coalan mäter inte blodtryck. Den mäter hjärtats elektriska impulser, så kallat EKG. Om du har en egen blodtrycksmätare hemma kan du manuellt mata in värdena i Coalan appen för att samla all din hjärtdata och hälsoinformation i samma app.

Efter avslutad mätning kan du också ange blodtryck (systoliskt och diastoliskt) och vikt. Var noga med att ange korrekta värden. Se bild nedan.