Jag kan inte logga in i Coala-appen, hur gör jag?

Lösningar:

• Se till att du har rätt användarnamn och lösenord.
  • Notera att det görs åtskillnad mellan stora och små bokstäver i lösenordet.
  • Har du glömt ditt lösenord: klicka på "Jag har glömt mina uppgifter" för att återställa det.
  • Där det står Region: se till att det följs av Europa, annars klicka på pilen för att ändra till Europa.
  • Se till att du är ansluten till internet.
  • Se till att ditt abonnemang inte har gått ut. Logga in på Mina sidor för att se hur länge ditt abonnemang löper. Du kan logga in med både lösenord och BankID.
  • Kontakta Coala kundsupport (support@coalalife.com) om problemet kvarstår.