Kan inte logga in i appen

Lösningar:

• Se till att du har rätt användarnamn och lösenord.
  • Notera att det görs åtskillnad mellan stora och små bokstäver i lösenordet.
  • Se till att du är ansluten till internet.
  • Se till att din prenumeration inte har gått ut. Logga in på Mina sidor för att se hur länge ditt abonnemang löper.
  • Kontrollera att dina kortuppgifter stämmer. Det gör du genom att logga in på Mina sidor
  • Kontakta Coala kundsupport (support@coalalife.com) om problemet kvarstår.