Min Coala den laddar inte, vad kan jag göra?

  • Kontrollera att den blå LED-lampan som indikerar laddning tänds när Coalan placeras i sin laddningsstation. 
  • Kontrollera också att USB-sladden och laddaren är korrekt anslutna till Coala laddningsstation. 
  • Kontrollera att Coalan är rätt placerad i Coala laddningsstation.
  • Kvarstår problemet, kontakta oss så hjälper vi till support@coalalife.com 

Se instruktionsvideo
Coala Life (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.