Min Coala har problem att ansluta till min telefon via bluetooth, vad kan jag göra?

Se till så att du inte har några oanalyserade mätningar i appen innan du gör följande:
  1. Radera Coala appen.
  2. Gå till bluetooth inställningar och glöm enheten.
  3. Starta om telefonen.
  4. Nollställ Coalan genom att sätta den i laddstationen med strömkabeln i uttaget. Håll ner på/av knappen i 8 sekunder.
  5. Ta ur Coalan ur laddstationen- den ska då blinka snabbt 3 gånger i sekunden. Coalan är då i parningsläge.
  6. Installera Coala appen. Logga in.
  7. Följ instruktionerna om hur du ansluter Coalan.
Dessa steg brukar lösa de flesta anslutningsproblemen. Ibland kan de funka om du provar igen ett tag senare. Skulle det mot förmodan inte gå vägen så kontakta oss på support@coalalife.com