Min Coala har problem att ansluta till min telefon via bluetooth, vad kan jag göra?

Se till så att du inte har några oanalyserade mätningar i appen innan du gör följande:

1. Gå till Bluetooth-inställningar på din telefon och "glöm enheten"

2. Starta om telefonen

3. Nollställ Coalan genom att sätta den i laddstationen med strömkabeln i ett vägguttag. Håll ner på/av knappen i 8 sekunder. (Viktigt att koppla laddstationen till ett vägguttag, annars genomförs ej nollställningen.)

4. Ta ur Coalan ur laddstationen- (genom att trycka med tummen på nedersidan av Coalan, ej genom att dra Coalan rakt upp),

5. Coalan ska nu blinka snabbt grönt vilket betyder att Coalan är i parningsläge.

6. Kontrollera att Bluetooth är påslaget på din telefon.

7. Starta din Coala genom att trycka på av/på knappen.

8. Öppna upp Coala-appen och välj "Anslut Coala"

Följ sedan instruktionerna om hur du åter ansluter Coalan.

Dessa steg brukar lösa de flesta anslutningsproblemen, men skulle det mot förmodan inte gå vägen så kontakta oss igen på support@coalalife.com.