Min Coala lyser konstant gult, vad beror det på?

Om Coala lyser gult följt av en automatisk avstängning av enheten så är batteriet urladdat eller så har Coalan upptäckt ett internt fel.

Du kan testa följande:

1. Börja med att kontrollera så att laddningen fungerar genom att ladda den urladdade Coalan.
  2. Placera Coalan i laddningsstationen, Coalan ska lysa blått när den är färdigladdad.
  3. Starta sedan Coalan genom att trycka på av/på knappen.
  4. Om problemet kvarstår, använd inte enheten och kontakta Coala kundsupport

support@coalalife.com.