Min Coala lyser konstant gult, vad beror det på?

Om Coala lyser gult följt av en automatisk avstängning av enheten så är batteriet urladdat eller så har Coalan upptäckt ett internt fel. Börja med att kontrollera så att laddningen fungerar genom att ladda den urladda Coalan. Placera enheten i Coala laddningsstation för laddning.

Om problemet kvarstår, använd inte enheten och kontakta Coala kundsupport support@coalalife.com.