Min vårdgivare lånar ut en Coala – hur går jag tillväga?

Inför ditt besök kan din vårdgivare ha bett dig att ladda ner Coala-appen till din telefon. För att göra det söker du på ”Coalalife” i App store eller Google play. Din vårdgivare kommer sedan att förse dig med användaruppgifter för att du ska kunna logga in i appen. Tillsammans ansluter ni Coala Hjärtmonitor till din telefon. Genomför gärna en första mätning med din vårdgivare.

Stöter du på några tekniska frågor under din tid med Coala är du varmt välkommen att kontakta oss på info@coalalife.com så hjälper vi till. För medicinska frågor och rådgivning kontakta alltid din vårdgivare.