När måste jag skicka tillbaka Coalan?

Hjärtflimmerkollen är en tjänst där du köper en digital hjärtutredning utan väntetider, med återkoppling av hjärtspecialist. Tjänsten utförs under 14 dagar med hjälp av en Coala Heart Monitor som skickas till dig. Du är själv ansvarig för att antingen köpa ut Coalan alternativt skicka tillbaka den senast 30 dagar efter genomförd beställning.

Köp av tjänsten Hjärtflimmerkollen inkluderar 30 dagars Coala-abonnemang som ger åtkomst till mätning och digital analys av EKG. Perioden startar samma dag som köpet genomförs och det är därför viktigt att hämta ut Coalan och påbörja sina mätningar omgående.

Efter 30 dagar avslutas abonnemanget och du har inte längre åtkomst till Coala-appen och dess innehåll så som mätningar och meddelanden. Tänk på att notera kardiologens bedömning innan dess om du vill spara den. Om du väljer att köpa ut Coalan har du fortsatt åtkomst till mätningar och kardiologens utlåtande samt möjlighet att fortsätta mäta och analysera ditt hjärta genom Coalans digitala analys.

Om du väljer att skicka tillbaka Coalan efter mätperiodens slut finns en retursedel bifogad i paketet Coalan levererades i. Har du tappat bort denna kan du höra av dig till oss så hjälper vi dig.
(Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.