Önskar du att ändra betalsätt?

Vill du ändra din Klarna betalning från exempelvis faktura till delbetalning?

Det gör du enklast genom Klarna appen. Har du inte appen kan du enkelt ladda ner den via App Store eller Google Play. Med Klarna appen kan du på ett enkelt och smidigt sätt hantera dina betalningar.

Behöver du komma i kontakt med Klarnas kundtjänst? Klicka på länken https://www.klarna.com/se/kundservice/.