Hur skriver jag ut mitt EKG?

Hur många EKG mätningar ingår i ett abonnemang? Och hur går jag tillväga för att skriva ut ett EKG?

Kommentarer

• Hej Stefan,

Vare sig Basic eller Premium abonnemangen har någon begränsning på antalet mätningar/analyser du får göra.

Genom att trycka på pdf symbolen högst uppe i högra hörnet, (se bifogad bild) -

- kan du få upp mätningen som fullständig pdf-version.

Det du ser på pdf:ens första sida är bröstmätningen och på pdf:ens andra sida är tum-ekg mätningen. Varje rad av mätningen motsvarar 10 sekunder (dvs totalt 30 sekunders mätning av respektive bröst- och tum-EKG).

Varje mätning lagras digitalt i molnet och sparas säkert av oss.

Hoppas detta besvarade dina frågor.

Önskar dig en fin dag.
    Hjärtliga Hälsningar
    Malin