Vad är Hjärtupplysningen?

Hjärtupplysningen är Sveriges första integrerade sjukvårdsrådgivare med uppkoppling mot ditt hjärta. Hjärtupplysningen är en vårdgivare som ger användare med Premium- abonnemang, specialiserad sjukvårdsrådgivning. För dig som har en Coala och tecknat ett Coala Premium abonnemang finns det alltid en hjärtspecialist nära till hands.

Hjärtupplysningen har direkt och säker uppkoppling mot Coala Hjärtmonitor och dess data genom Coala Care Portalen. Här ges en en översikt över varje enskild ansluten Coala användares bröst- och tum-EKG, inspelat hjärtljud, dennes profil samt angett allmäntillstånd. Detta utgör underlag för vidare analys och stöd till den individuella medicinska bedömning som vårdgivaren gör.

Med Hjärtupplysningen erbjuds tillsammans med Coala ett komplett ekosystem med mänsklig kontakt och rådgivning. Hjärtupplysningen drivs av MedHelp AB på uppdrag av Coala Life AB. MedHelp är en enskild vårdgivare med verksamhet inom Sjukvårdsrådgivning (SVR) samt diverse övriga tjänster såsom Sjuk och Frisk (SoF) för offentliga verksamheter och privata företag, vårdplanering för försäkringsbolag.

Informationsfilm om hjärtupplysningen.

Coala Life (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.