Jag ångrar mitt köp av abonnemang - hur gör jag?

Inom 14 dagar från det att du tecknat ditt abonnemang behöver du kontakta oss på info@coalalife.com och meddela att du ångrar ditt köp av tjänst.

Du behöver också kontakta Klarna och meddela att du önskar att göra en retur.
För att rapportera en retur gör du det enklast via Klarnas app, öppna upp berörd order och klicka på "rapportera retur".

Vill du veta mer om Klarna? Klicka här

Vill du ångra ett köp att Coala Heart Monitor? Notera att ångerrätten gäller endast vid obruten förpackning då Coala Heart Monitor är en medicinteknisk produkt!