Hur gör jag en retur?

Du får enligt gällande konsumentlagstiftning ångra dig inom 14 dagar (”ångerfristen”) från

den dag du mottar Coala Hjärtmonitorn.

Notera: Ångerrätten gäller endast vid obruten förpackning då Coala Heart Monitor är en medicinteknisk produkt!

1. För att du ska kunna utnyttja din ångerrätt och skicka Coalan i retur till oss får inte förpackningen vara bruten, dvs plastförseglingen runt Coalans förpackning måste vara intakt.
  2.  Kontakta sedan supporten inom 14 dagar från den dag du har hämtat ut din Coala och meddela att du vill utnyttja din ångerrätt. Du kontaktar oss enklast på support@coalalife.com eller direkt i chatten från hemsidan.
  3.  Du kommer sedan att få en giltig returfraktssedel skickad till din e-post, det är den du ska använda för att returnera Coalan.
  4. När returen har nått fram till vårat lager och är kontrollerad återbetalar vi dig. Läs mer om vår återbetalningspolicy Här

När du följt anvisningarna ovan kan du också kontakta Klarna och meddela att du önskar att göra en retur. För att rapportera en retur gör du det enklast via Klarnas app, öppna upp berörd order och klicka på "Rapportera retur"

Vill du veta mer om Klarna? Klicka här