Vilka telefoner är kompatibla med Coala Hjärtmonitor?

Coala-appen är kompatibel med mobiltelefoner med följande operativsystem:
  • Nuvarande version av iOS och dess två tidigare versioner
  • Nuvarande version av Android och dess fyra tidigare versioner
Telefon ingår ej.

Information om vilket operativsystem/programversion din telefon har hittar du vanligtvis i inställningar >allmänt > om i telefonen.
(Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej
    Det är Samsung Galaxy A3 (2017) , modellnummer SM-A320FL
    kompatibel med Coala Life??
  • Hej Päivi,

Eftersom telefonen är köpt 2017 bör mobiloperativsystemet vara kompatibel med Coala app.

Önskar dig en fin dag.

Hjärtliga hälsningar,
  • Är den kompatibel med Samsung A40?
    KPersson
  • Hej KP,

Tack för din fråga!

En Samsung A40 fungerar bra tillsammans med Coala Heart Monitor. Se till att du har sen senaste programversionen av android nedladdad. Den kan du kontrollera under inställningar > system > systemuppdatering i telefonen. Behöver programversionen uppdateras bör det framgå där.

Varmt välkommen att återkomma om du har någon mer fråga eller fundering!

Anna
    Anna Customer care and support