Visste du att du kan följa dina mätningar, blodtryck och vikt över tid?

I Coala-appen finns en trendkurva, du hittar den högst upp i högra hörnet under "Min journal" I trendkurvan kan du följa dina mätningar över tid, men också vikt och blodtryck om du väljer att manuellt registrera det.

Vill du veta hur du manuellt lägger in vikt och blodtryck? Klicka här

Nedan visas en bild av en trendkurva;