Gamla EKG

Hej ! Jag har använt min Coala i ett år men inte förnyat mitt konto. Innebär det att jag inte kan komma åt min gamla EKG som enligt er finns tryggt förvarade i molnet?
Björn Franzen Report inappropriate content

Comments

• Hej Björn,

För att komma åt dina sparade mätningar behöver du ett aktivt abonnemang. Dina mätningar finns sparade i molnet i ett år som Basic-användare, och tre år som Premium-användare. Du kan teckna nytt abonnemang på valfri period för att få tillgång till dina gamla mätningar. Om du inte är intresserad av ett årsabonnemang kan du exempelvis teckna löpande månadsabonnemang och spara ner mätningarna på annan plats, och sedan säga upp abonnemanget.

För att förlänga ditt abonnemang loggar du in på Mina sidor via hemsidan. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som i Coala-appen. Under alternativet "Uppdatera ditt abonnemang" väljer du det alternativ som passar dig bäst.

Återkom om du har några övriga frågor eller funderingar!
    Trevlig helg!

Hjärtliga hälsningar,
    Evelina
    Evelina

Add your comment or create a new post

Your name and post can be seen by everyone.Your e-mail will never be shown publicly.