Bidra till hjärtforskning!

Du vet väl att du kan vara med och bidra till hjärtforskningen genom att dela dina mätningar i vår hjärtdatabas, Coala Atlas?

Coala Atlas är en anonymiserad global databas som möjliggör gränsöverskridande forskning och har som mål att ge forskare ett bättre underlag för att utveckla läkemedel, produkter och metoder för att vinna kampen mot världens hjärtsjukdomar.

När du är inloggad i appen trycker du först på ”Min Coala” och därefter ”Coala Atlas”. Se bild nedan.