Coala hjärtmonitor i julklapp

Jag tänkte köpa en Coala i julklapp, men när jag ska checka ut beställningen så måste jag fylla i användarinformation. Jag vill ju inte att mottagaren ska få veta något innan jul så har jag några frågor.

Är det ok att skriva i min e-postadress och att användaren sen går in och ändrar till sin egen efter jul? Om jag skriver in mottagarens personnummer, kommer då den personen ifråga att få någon information att jag gjort detta?

Mottagaren har en precis ny Samsung Galaxy 9 telefon, kommer Coalan att fungera tillsammans med den?
Susanne Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

• Hej, tack för din fråga!

Om man vill ge bort en Coala hjärtmonitor i julklapp får man i dagsläget beställa Coalan till sig själv med sitt eget namn, epost och eget personnr osv. När mottagaren har fått Coalan kan hen enkelt och snabbt maila oss (samt bifoga bekräftelsemailet från köpet) så skriver vi över Coalan på mottagaren och ändrar alla uppgifter.

Ja Coala hjärtmonitor och Coala app kommmer att fungera tillsammans med Samsung Galaxy 9.