Hur ställer jag in EKG-påminnelser?

Du kan nu ställa in EKG-påminnelser direkt i Coala appen. När du är inloggad i appen trycker du först på ”Min Coala” och därefter ”Påminnelser”. Tryck sedan på plus-tecknet uppe i högra hörnet för att välja den tid du vill bli påmind. Välj även de dagar i veckan du vill att påminnelsen upprepas.

Obs, Påminnelser funktionen är endast implementerad iOS App.