Hur köper jag Hjärtflimmerkollen om jag redan är Coala-användare?

Om du sedan tidigare äger och använder en Coala Heart Monitor beställer du Hjärtflimmerkollen genom att logga in på Mina Sidor på Coalas hemsida. Som Coala-användare köper du Hjärtflimmerkollen till ett rabatterat pris, 1495 kr. I listan över val av tjänster väljer du Hjärtflimmerkollen och går sedan vidare till Betala.

När köpet är genomfört är det viktigt att du kommer igång med dina mätningar med Coala Heart Monitor omgående. Du bör mäta ditt EKG med Coala max 3 gånger per dag i 14 dagar i följd (totalt 42 registreringar) för att skapa ett tillräckligt bedömningsunderlag. Efter mätperiodens slut (14 dagar) kommer Cityheart att kontakta dig genom meddelandefunktionen i Coala appen. Cityhearts erfarna kardiologer granskar dina EKG-mätningar och utlåtandet kommer direkt till din inkorg i Coala appen.