Hur länge löper ett Coala abonnemang?

Ett Coala-abonnemang löper med en bindningstid på tolv månader. Du har rätt att säga upp ditt Coala-abonnemang utan angivande av skäl till upphörande vid utgången av bindningstiden. Coala-abonnemanget slutar då att gälla när de tolv månaderna löpt ut.

Efter tolv månader börjar abonnemanget löpa i perioder om tre månader till det då gällande ordinarie priset för aktuellt Coala-abonnemang (exklusive eventuella rabatter). Abonnemanget förnyas automatiskt var tredje månad, och för att inte bli bunden av nästkommande tremånadersperiod måste en uppsägning ske minst tre veckor före innevarande tremånadersperiodens utgång.

Läs mer om uppsägning av abonnemang i detta inlägg: Hur säger jag upp mitt abonnemang?.

Vi förbehåller oss rätten att säga upp avtalet med dig avseende Coala-abonnemanget utan angivande av skäl med omedelbar verkan.

Kommentarer

• Jar jag förstått rätt? Varför skall jag köpa en enhet om ni kan säga upp avtalet utan angivande av skäl och med omedelbar verkan?  Kan jag i så fall använda apparaten och appen för att själv se hur hjärtat uppträder?
    Christer
  • Hej Christer,
    Att säga upp ett avtal är inget vi vill göra och inget vi normalt behöver göra. Det står inskrivet i villkoren tex för de fall där en användare återkommande inte betalar sitt abonnemang. Om användaren inte betalar har vi möjlighet att stänga tillgången till användarens konto. På samma sätt åtar vi oss vissa saker gentemot användaren när denne tecknar abonnemang hos oss, som tex att analysera mätningar, lagra data under viss tid efter avslutat abonnemang mm. Det är helt enkelt en standardformulering.

Hoppas det bättre förklarade våra användarvillkor.

Önskar dig en fin dag!
    Lovisa Kundservice