Hur säger jag upp mitt abonnemang?

Alla nya Coala abonnemang tecknas på 12-månader. Du säger upp Coala-abonnemanget via ditt användarkonto på Mina sidor. Logga in på Mina sidor och ändra inställningarna för Coala App. Notera att abonnemang inte kan sägas upp i förtid.

Coala Life Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej! Jag har varit inne på mina sidor för att säga upp abonnemanget men jag förstår inte hur jag ska göra. Kan ni hjälpa mig med en bättre instruktion än den som finns på sidan ovan? Mvh Mikael
    Mikael Hofsten
  • Hej Mikael!

Vad tråkigt att du vill sluta använda din coala.

Ditt abonnemang är redan uppsagt. Abonnemanget förnyas var tredje månad vilket innebär att du måste säga upp det 3 veckor före nuvarande kvartalets utgång. Det ser ut som att du sa upp det i April och denna period borde således snarast löpa ut.

Du kan läsa mer om vår uppsägningspolicy här.

Mvh,
    Amanda
    Amanda E