Kan flera personer använda samma Coala?

Det går bra att dela på Coala Hjärtmonitorn, men att ni har ett varsitt abonnemang. I Coala App finns en funktion som heter “Min Journal”. I "Min Journal" lagras alla mätningar som genomförs med Coala Hjärtmonitor och du kan på så vis följa hur hjärtat förändras över tid, något som blir viktigare ju äldre man blir.

Om avvikelser skulle upptäckas är det lätt för en vårdgivare att gå tillbaka i tiden och få en överblick och förståelse för just ditt hjärta. Därför är vår rekommendation att varje person har ett eget abonnemang dvs. ett eget konto till Coala App- men att ni delar på hjärtmonitorn.

I vår webbshop kan du teckna abonnemang.