Kan jag installera Coala appen på fler enheter?

Det går fint att ha appen nedladdad och inloggad på flera enheter samtidigt. Dock går det bara att vara kopplad med Coala Hjärtmonitor till en enhet samtidigt. Så du skulle kunna ha en enhet i sommarstugan, en hemma och en på jobbet som är inloggade på samma konto, men bara vara uppkopplad till en enhet åt gången med Coala Hjärtmonitor.

Kommentarer

• Kan en Coala skickas till en adress i Spanien?
    Karin Beijer
  • Hej Karin,

Eftersom Coala Hjärtmonitor är en medicinteknisk produkt klass IIA har vi för tillfället godkännande endast för försäljning inom Sverige. Vi kan därför tyvärr inte leverera den till Spanien.

Ett alternativ är att beställa den till någon annan, släkting/vän (viktigt att den i så fall även beställs i deras namn osv, annars kan de inte hämta ut den från Schenker-ombudet), som kan hämta ut den och skicka den vidare till dig. Vi kan snabbt och enkelt ändra namn och uppgifter i abonnemanget till ditt vid ett senare tillfälle om du mailar oss.

Har du fler frågor tveka inte att höra av dig igen.

Önskar dig en fin dag.

Hjärtliga hälsningar, Jens