Kan man installera Coala appen på fler enheter, tex iPad eller en extra mobil?

Det går fint att ha appen nedladdad och inloggad på flera enheter samtidigt. Dock går det bara att vara kopplad med Coala Hjärtmonitor till en enhet samtidigt. Så du skulle kunna ha en enhet i sommarstugan, en hemma och en på jobbet som är inloggade på samma konto, men bara vara uppkopplad till en enhet åt gången med Coala Hjärtmonitor.