Nu lanseras nästa generations Coala

Smartare och mer träffsäker än någonsin.
Nya Coala drivs av en ännu mer avancerad mjukvara och analysmotor med högre träffsäkerhet än någonsin i att upptäcka hjärtsjukdomar, och samtidigt minimera risken för felaktiga, falskt positiva resultat.

Därmed blir Coalan det första integrerade, smartphone-baserade systemet på marknaden som detekterar arytmier och förmaksflimmer baserat på analys av både P-våg och R-R variabilitet i EKG mätningen, helt i linje med kliniska riktlinjer. Enkelt uttryckt innebär det att Coalan är smartare och mer träffsäker än någonsin när du gör dina mätningar.

- Nu tar vi nästa stora tekniska kliv för hjärtat. Våra nya analysalgoritmer är best-in-class och med nästan en halv miljon genomförda EKG-mätningar i bagaget har vi unika förutsättningar att löpande uppdatera och träna vårta algoritmer till klinisk perfektion, kommenterar Philip Siberg, VD för Coala Life.

För mer information om de nya funktionerna, läs mer här.

Gratis uppgradering för alla Coala-användare
Som Coala-användare får du helt gratis tillgång till alla de uppgraderade funktionerna i nya Coala Heart Monitor genom att enkelt ladda ner nya Coala-appen. Det är viktigt att du laddar ner senaste versionen av Coala appen i Apple App Store eller Google Play så att du kan ta del av de nya funktionerna.

Ladda ner nya appen till iPhone, klicka här.
Ladda ner nya appen till Android, klicka här.