Vilka telefoner är kompatibla med Coala Hjärtmonitor?

Coala Hjärtmonitor är kompatibel med de vanligaste smartphones.

Coala Hjärtmonitor fungerar med:
  • iPhone 5 (iOS 8.x) och senare modeller
  • Android 4.4 (KitKat) & och senare modeller
    • exempelvis: Nexus 5, Nexus 6P, Samsung Alpha, Samsung Galaxy Note, HTC One, Solarin etc

Coala Life reserverar sig för att vissa nya modeller och operativsystem inte är kompatibla med Coala Hjärtmonitor, är så fallet har kunden fri returrätt.

Kommentarer

• Är SAMSUNG A3 kompatibel med Coala Life??
    D
  • Hej,

Tack för din kommentar.

För att kunna ta reda på om den är kompatibel skulle jag behöva be dig att gå in i din telefon och ange din modellkod. Det gör du på följande sätt: inställningar > om enheten (längst ned) > sen finns modellkod.

Med din modellkod kan jag sen enkelt avgöra om din telefon är kompatibel med Coala Hjärtmonitor. Såg även att du frågade om Samsung 6, meddela även din modellkod för denna telefon så kan jag svara på det!

Coalan är kompatibel med Android 4.4 (KitKat) & och senare modeller.

Hjärtliga Hälsningar
    Malin
    Coala Life
    Malin Kundservice
  • Hej
    är Samsung Galaxy A3 (2017) ,  modellnummer  SM-A320FL
    kompatibel med Coala Life??
    Päivi
  • Hej Päivi,

Eftersom telefonen är köpt 2017 bör mobiloperativsystemet vara kompatibel med Coala app.